Eerste zelfstandige netwerkbijeenkomst voor zzp’ers in Noordenveld

RODEN - Het Zzp Collectief Noordenveld houdt maandag 27 januari de eerste netwerkbijeenkomst van het jaar.

Tussen 16.30 en 20.00 uur komen de zelfstandig ondernemers samen bij de Opel-garage Liewes in Roden. Na twee jaar ondersteuning door de gemeente staat de club van zelfstandige professionals nu op eigen benen. Daarom wordt het vernieuwde programma van het collectief gepresenteerd, waar veel nadruk ligt op ontmoeting en inhoudelijke kennisoverdracht.

Vervolgens vertellen de eigenaren van Opel-garage Liewes, Wim Liewes en zijn zoon Hendrik, over het ontstaan van het bedrijf, hun bedrijfsvoering en over hoe leasen voor zzp’ers werkt. Verder is er natuurlijk de mogelijkheid om te netwerken /pitchen en samen te eten (deze keer een stamppotbuffet).

Zzp’ers kunnen elkaar via de bijeenkomsten van het Collectief leren kennen door korte presentaties, zoekvragen nee te leggen elkaar persoonlijk te ontmoeten. Met als doel: leren, kennis delen en elkaar opdrachten gunnen.

De data van de bijeenkomsten in 2020 staan op de website www.zzpcollectiefnoordenveld.nl Via deze site kan men zich ook aanmelden, maar iedereen is ook zonder aanmelding welkom om langs te komen als het hem/haar schikt. De eerste twee jaar is het initiatief ondersteun door de gemeente Noordenveld. De zzp’ers in de gemeente staan nu op eigen benen.