Blazersklas voor volwassenen van start

RODEN - Muziekvereniging Noordenveld organiseert een Blazersklas voor volwassenen.

De lessen beginnen op 12 februari. De nieuwe blazersklas krijgt in 10 lessen te maken met verschillende aspecten, waaronder kennismaken met het instrument, het bespelen van het instrument, noten leren lezen en samen spelen. Kortom het hele scala van muziek leren spelen komt voorbij.

Er zijn diverse instrumenten voor dit project beschikbaar gesteld, zoals dwarsfluit, saxofoon, klarinet, trompet, althoorn, euphonium enz..

Jaap Bos (64) is een goed voorbeeld van iemand die weer begonnen is met spelen op een instrument. “Toen de muziekvereniging ging starten met een blazersklas heb ik mij daar geïnteresseerd voor aangemeld. In mijn jeugd heb ik enkele jaren althoorn gespeeld in de Loppersum's Harmonie. Na ruim 50 jaar heb ik in de blazersklas een nieuwe start kunnen maken. Het opnieuw een muziekinstrument leren spelen vind ik fantastisch!” vertelt Jaap.

De blazersklas is vanaf 17 jaar en start woensdag 12 februari in muziekcentrum Het Akkoord van 20.00 tot 21.00 uur.

Belangstellenden kunnen zich opgeven voor 30 januari. Voor meer informatie over de blazersklas kan contact opgenomen worden met Jacqueline Hagenauw 06-22259694 of mail naar: algemenezaken@mvnoordenveld.nl