Jaarlijkse uitvoering Toneelvereniging O.K.K. Langelo

LANGELO - Toneelvereniging O.K.K. uit Langelo staat eind januari weer op de planken met haar jaarlijkse uitvoering. Dit jaar wordt gespeeld ‘Het kroegje bij Sluis twee’, een blijspel in drie bedrijven geschreven door Joh. E.G. Ruiter.

De blijspel speelt zich af in de gelijknamige kroeg bij Sluis twee. Het schutten van de schepen door de sluis van Gradus (Jannes Kuipers) en Sien (Jannie Veninga) wordt langzaam maar zeker steeds minder. Aan de drank wordt niet veel verdiend en de vooruitzichten zijn helemaal niet zo best.

Hun zoon Kareltje (Wibo-Rienk van der Molen) heeft nog wel een paar „goeie ideeën” in petto om de omzet te verhogen. Zijn zus Zwaantje (Alieneke Spijkstra) zal hem er wel bij moeten helpen. Jan Bakker (Roelof Smeenge) een vertegenwoordiger in snoepgoed draagt ook zijn steentje bij, terwijl schipper Pronk (Jos Roffel) regelmatig zijn 'jonkie' komt nuttigen.

De uitvoeringen zijn op zaterdag 25 januari, dinsdag 28 januari en zaterdag 1 februari en vinden plaats in Café Langelo, aanvang 20:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via leden van O.K.K. of in Café Langelo.