Voor de 22ste keer: Het Klaverblad Verzekeringen Drie Provinciën Klaverjastoernooi

RODEN - Het Klaverblad Verzekeringen Drie Provinciën Klaverjastoernooi vindt op 27 maart plaats in de Pompstee in Roden.

Deze 22e editie is voor alle gemeentepersoneel, personeel van het provinciehuis, politie/justitie, alle gemeentelijke brandweerkorpsen, waterschappen/ waterleidingbedrijven en ziekenhuizen van de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

„Door de herindelingen van gemeenten in de Provincie Groningen vorig jaar zijn we nieuwsgierig wat de opkomst is uit die regio. Er kunnen zich teams aanmelden van personeelsverenigingen en /of klaverjasgroepen”, aldus organisator Ton Krans.

Een team bestaat uit 8 personen. ( Kaarten er ’s avonds andere spelers mee dan is opgegeven, meldt dit dan even bij de organisatie. Er mogen per bedrijf meerdere teams deelnemen.

Naast de diverse bekers voor groepen zijn er individueel ook prijzen te winnen. U kunt zich aanmelden tot 21 maart 2020.

Voor het winnende team is er een wisselbokaal beschikbaar en een leuke teamprijs. De wisselbokaal zal verdedigd worden door het team van het brandweerkorps Gasselternijveen.

Inlichtingen zijn verkrijgbaar via de website www.klaverbladklaverjastoernooi.nl of mail naar krans.a@ziggo.nl.