Operakoor Frizzare met kerstliederen naar zorgcentra

RODEN - Operakoor Frizzare gaat zingen tijdens de kerstviering vrijdag 20 december bij twee zorgcentra in Roden, te weten de Hullen en Noorderkroon.

In beide zorgcentra wordt in de decembermaand een feestelijke kerstviering georganiseerd. Frizzare verleent met veel plezier haar medewerking aan deze vieringen. „Het is immers altijd een feestelijk gebeuren om kerstliederen te zingen en de bewoners genieten er heel erg van.”

Er worden een aantal bekende en sfeervolle kerstliederen ten gehore gebracht en de dirigente, Esther van Dijk zingt solistisch ‘O, Holy Night’, afgewisseld door een solo van tenor Bert Tichelaar.

Frizzare heeft voor de medewerking aan deze kerstviering tijd gemaakt, ondanks haar drukke repetitieschema. Komend jaar op 3 mei staat er een opera op het programma in het kader van 75 jaar Vrijheid. Het stuk dat gekozen is onderstreept dit thema: “Samson et Dalila” van Saint-Saëns. Hiervoor is het koor, aangevuld met projectzangers, al wekenlang hard aan het werk en in januari 2020 wordt er gestart met de regierepetities. „Stemmen zijn altijd welkom, zeker bij de tenoren”, aldus het koor.