Bus niet meer naar Norg en Een op zondagavond

NORG De dorpen Norg en Een zijn vanaf 15 december ’s avonds en op zondag niet meer bereikbaar met lijn 84 van Arriva Fryslan. Als alternatief kunnen de reizigers gebruik maken van de hubtaxi naar Norg of Haulerwijk en vanaf daar verder reizen met andere buslijnen.

Norg is ’s avonds na 20 uur en op zondag niet meer bereikbaar met lijn 84 van Arriva. Reizigers tussen Norg en Assen kunnen reizen met lijn 83 Leek – Roden – Norg – Assen. Reizigers vanuit Norg richting Fryslan kunnen gebruikmaken van de hubtaxi naar Haulerwijk en vanaf Haulerwijk verder reizen richting Drachten met lijn 584 en naar Oosterwolde met lijn 85.

Een, Westervelde en Zuidvelde bereikbaar met de hubtaxi Een, Westervelde en Zuidvelde zijn ’s avonds na 20 uur en op zondag niet meer bereikbaar met lijn 84 van Arriva. Reizigers van/naar Een, Westervelde en Zuidvelde kunnen reizen met de hubtaxi naar Norg Westeind en daar verder reizen met lijn 83 Leek – Roden – Norg – Assen, Haulerwijk Laweijstraat en verder reizen met lijn 584 Assen – Veenhuizen – Haulerwijk – Drachten, of station Assen.

Reizigers die gebruik willen maken van de hubtaxi dienen minimaal twee uur van tevoren te bellen met Connexxion 0800 – 40 20 102. Reizigers maken dan met de vervoerder de afspraak hoe laat zij op welke locatie worden opgehaald en hoe laat zij zullen arriveren bij de bushalte.