Sfeermarkt in Langelo terug op het oude nest

Na een uitstapje naar de Westerstraat, vorig jaar, is de Sfeermarkt Langelo terug op het oude nest, aan de Schoolbrink 10. Gastvrouw Margreet Brands gooit de baanderdeuren op zaterdag 7 december graag open om standhouders en bezoekers te verwelkomen. “We hebben hier wat minder ruimte, maar het is meer dan genoeg om er een prachtige negende Sfeermarkt van te maken!”

“En hier op de deel is het toch net wat warmer”, vult Detty Kemker aan, “en dat nodigt uit om wat langer te blijven rondsnuffelen.”

Wie op zoek is naar een origineel kerstcadeau of kerstdecoraties kan z’n hart ophalen op 7 december. “Wij blijven zoeken naar standhouders met unieke, ambachtelijke producten”, vertelt Jeichien Martens, “en die vind je ook dit jaar weer bij ons. Van vogelhuisjes tot leren tassen tot bloemwerk, het is met liefde en aandacht gemaakt.”

Verder zijn er boerderijproducten te verkrijgen, snert van Café Langelo, en ook is er koffie met een versgebakken knieperie.

Muzikale omlijsting

Muziekvereniging De Vooruitgang zorgt voor de muzikale omlijsting en liefhebbers van een wandeling kunnen een uurtje op pad met Afien Baving van gymnastiekvereniging K&V. “We maken er mooie dag van!” besluit Margreet, dus kom vooral even kijken!”

De Sfeermarkt aan de Schoolbrink 10 in Langelo op zaterdag 7 december is van 10.00 tot 16.00 uur. De wandeling start om 11.00 uur, vanaf hetzelfde adres.