Lezing over welvaartsziekten.

PEIZE Op dinsdagavond 19 november geeft Ineke Haitsma uit Marum een lezing over welvaartsziekten in Peize.

Vroeger gingen we dood aan infectieziekten veroorzaakt door bacteriën, virussen en hygiëneproblemen. Nu krijgen we hart- en vaatziekten, Diabetes, kanker en Alzheimer.

Welvaartziekten worden die genoemd. Die worden niet veroorzaakt door een bacterie of virus. 70% van alle gezondheidsklachten is voeding gerelateerd en dus is voeding de oorzaak van bijna alle gezondheidsklachten die ons tegenwoordig vroeg of laat treffen. De meeste ziekten overkomen ons niet, er ging al heel wat aan vooraf.

In de lezing legt Ineke uit wat er aan vooraf gaat en welke symptomen dat zijn. Moeilijke materie allemaal? Welnee! In haar boeken en lezingen legt ze heel eenvoudig uit wat het probleem is, zodat je vanaf morgen eenvoudig de juiste voedingskeuzes kunt maken om deze te voorkomen!

De lezing wordt georganiseerd door Leefstijlkompaz en begint om 20.00 uur in de Peizer Hopbel. De spreekster is orthomoleculair therapeute, docente en schrijfster (‘Met verstand gezond’). De entree is € 10,- waar ook een exemplaar van het maandblad Spiegelbeeld bij is inbegrepen. Aanmelden graag via info@leefstijlkompaz of 06-21561743