Galerie Huis ter Heide opent nieuwe expositie met meer dan 250 kunstwerken

Galerie Huis ter Heide opent op zondag 3 november om 14.00 uur op feestelijke wijze de nieuwe expositie van leden van het kunstenaarscollectief, die zoals gebruikelijk weer gasten uit het hele land uitnodigt samen te exposeren.

De expositie is te zien van 1 november tot en met 5 januari 2020, Norgervaart 10a in Huis ter Heide. De vier gastexposanten voor de komende periode zijn:

(1945) uit Roden werkt graag met diverse materialen maar na het kennismaken met klei is dat haar passie gebleven. Haar werk heeft in de loop van de tijd een steeds abstracter uiterlijk gekregen, tien jaar na haar eerste tentoonstelling in Galerie Huis ter Heide nu opnieuw, met haar nieuwste werk.

(1942) is geboren in Amsterdam. In 1992 kwamen hij en zijn vrouw in de provincie Drenthe wonen. Begonnen als een enthousiaste amateurschilder, schildert hij inmiddels meer dan 20 jaar. Zijn werk wordt geïnspireerd door liefde voor de dierenwereld en de natuur, maar ook zijn bezorgdheid voor de vele ernstige bedreigingen daarvan vandaag de dag.

is geboren in 1960 als dromer en ziener en creëert kunst op gevoel. Ze laat in haar objecten de ontmoeting van mens en natuur tot uiting komen. Even stilstaan bij moeder natuur die onmisbaar is voor de balans in het leven. Naast het maken van beelden schildert Carla graag op grote doeken waar zij onder meer recycle materiaal in verwerkt. www.cartje-art.nl

(1942) is een textielkunstenaar uit Zwitserland. Ruim 20 jaar heeft zij zich voornamelijk gericht op het maken van wandkleden.Nu heeft ze besloten geen nieuwe materialen meer aan te schaffen maar van oud werk nieuw werk te maken. Ze gebruikt alles wat in haar atelier ligt, aangevuld met materialen die ze her en der vindt. www.textileart.ch