Kayleigh uit Een finalist in Miss Teen Universe Netherlands verkiezingen

EEN De 16 jarige Kayleigh Raven uit Een staat 1 december in de finale van de Miss Teen Universe Netherlands verkiezingen.

Kayleigh, die door een vriend, die Mister Pacific Universe Netherlands is, is opgegeven, zal hier strijden om de kroon en titel om Nederland in januari te kunnen vertegenwoordigen in Panama. De afgelopen jaren stond ze al vaker in de media door haar onuitputtelijke inzet voor Stichting DierenLot. Hier heeft ze meerdere acties voor gedaan en inmiddels ruim €2300,- voor deze stichting opgehaald. Ze wil dan ook graag dierenarts worden en zal na haar HAVO een internationale opleiding gaan doen om dat doel te behalen.

,,Voorlopig staat, naast school, veel in het teken van de verkiezingen”, vertelt Kayleigh. ,,Om de week hebben we catwalkles, fotoshoots en trainingen. Aangezien we natuurlijk in het Noorden wonen is het voor mij steeds ver reizen, maar het is zo’n geweldige ervaring dat ik dat met plezier doe. Mensen die de verkiezingen willen volgen en op me willen stemmen kunnen dat doen via Facebook (Teen Universe Netherlands) en instagram (Teenuniversenl) of via mijn eigen accounts op instagram (imkayleighraven) en Facebook.