Prokkelaars voor de zesde keer actief op de golfbaan

Roden - Twintig mensen met en zonder beperking hebben zaterdag 28 september beperking een gezellige, inspirerende en leerzame dag gehad.

De deelnemers werden ontvangen met koffie en een lekkernij.

Omdat het na tien jaar prokkelen de laatste keer was voor voorzitter Tine Beks van de lokale prokkelwerkgroep, had de organisatie van dit evenement op het petit fourtje Tine Dank geschreven. Nadat Tine haar eigen naam had opgegeten, werd in groepjes uiteen gegaan.

Per groep was iemand van het g-golfteam en een deskundige van de golfbaan aanwezig om de anderen te leren een balletje te slaan, te putten en te chippen. Aandachtig luisterde iedereen naar de uitleg en aanwijzingen en met evenveel aandacht werden de raadgevingen opgevolgd. Maar vooral was veel plezier onderling. Gerrit Alssema van de fotoclub, maakte van iedereen een mooie actiefoto. De foto’s worden zoveel mogelijk naar de deelnemers verzonden.

Na het activiteiten was een heerlijke lunch en hierna gingen de deelnemers naar de driving range om opnieuw te oefenen. Het g-team liet zien hoe je een wedstrijdje speelt en de deelnemers maakten een wandeling om een indruk te krijgen van de afslagplaatsen en de holes. Als ware talenten kwamen de groepen tegen drie uur weer terug in het restaurant van de golfbaan, waar onder genot van een drankje de dag werd afgesloten met dank aan de keuken die trakteerde op heerlijke bitterballen. Ook deze keer was de dag uitstekend georganiseerd door de vrijwilligers van de golfbaan en de Prokkelwerkgroep.