Het is weer truientijd!

Aangeboden door: The Bagstore

Oktober lonkt en de temperatuur daalt. Daar kun je chagrijnig van worden, je kunt je er ook aan overgeven en je verheugen op het dragen van je wintergarderobe. Sommigen kunnen zelfs hun geluk niet op. Er kunnen namelijk weer truien worden gedragen. Joepie!

Heb je er nog een aantal in de kast liggen? Dan kun je die gewoon weer aantrekken, want alle truien kunnen. Echt waar. En vooral: ze kunnen op de meest bijzondere manieren gedragen worden. 

Combineer je dikke trui met die stijlvolle rok

Je combineert bijvoorbeeld een dikke trui met een rok en stopt de rand ín de rok. Ziet er modieus uit. Wel even rekening mee houden dat de band van de rok dit kan hebben. Wat ook kan is een mega-riem om die trui doen. 

De mouwen hoeven trouwens niet strak te zitten. Beetje ‘fluffy’ is helemaal in. De mouwen fladderen lekker met je mee, de schouders hangen en je draagt daar volgens de laatste mode een Myomy Paperbag overheen. Top-outfit. 

Er zijn trouwens ook truien met extra aangezette schouders. Daarmee creëer je een wat futuristische outfit. Deze bold shoulder-trui, met of zonder die Myomy er overheen, geeft je silhouet een oppepper.  

Mouwloze trui: beetje gek, maar überhip!

Over die mouwen gesproken. Wie er helemaal voor gaat, kiest voor de mouwloze coltrui. Lijkt misschien een beetje vreemd, maar het is de hit van deze winter. En eigenlijk kun je deze nu al aan met gewoon blote armen als de Indian Summer nog zijn intrede doet. En anders draag je er een t-shirt met lange mouwen onder. Of een blouse. 

Slouchy trui, wat is dat dan?

Dat is een grote trui die je helemaal los kunt dragen of kunt aanvullen met een grote riem waarmee je deze kunt optrekken tot een gewenste lengte. Dat zit natuurlijk heerlijk en je kunt je er helemaal in verstoppen. Bovendien, lekker warm. 

Er is ook een trui die lijkt op een overslag-sjaal, maar toch een trui is, gewoon met aangezette mouwen. Eigenlijk een beetje een grapje op de ‘gewone’ trui. Er zijn prachtige exemplaren die over de catwalk gaan, zo’n trui met een twist. Het maakt je winteroutfit bijzonder en classy. Afgemaakt met een stijlvolle Cowboysbag natuurlijk. 

Alles kan, qua trui

Je mag ook alle bovenstaande loslaten en gewoon de wintersweaters dragen die je nog hebt liggen. Effen of met opdruk, alles kan. Een trui met een Donald Duck erop? Doen! Een trui met een ananas erop, kan ook nog. Met dat verschil met vorig jaar dat je deze ín je broek draagt er niet er overheen.