Vrijwilligersfeest gemeente Noordenveld in De Pompstee in Roden

Als dank voor het werk dat zij verrichten nodigt de gemeente Noordenveld alle vrijwilligers in de gemeente uit voor het tweejaarlijkse vrijwilligersfeest, dat is georganiseerd door Welzijn in Noordenveld. Het feest vindt plaats in De Pompstee in Roden.

Alle vrijwilligers zijn welkom op zaterdag 12 oktober van 15.00 tot 17.30 uur. Er is een afwisselend programma met een High Tea en een muzikale omlijsting van Manouche Swing.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 1 oktober, via mail of via 050 317 65 00 . Dit kan individueel of als groep via de organisatie waar men vrijwilligerswerk verricht. Persoonlijk aanmelden kan bij Trefpunt Scheepstra, Schoolstraat 1, of bij het Inwonersplein, Schoolstraat 50, beide in Roden. Bij de opgave graag vermelden voor welke organisatie men vrijwilligerswerk verricht. Gezien het grote aantal vrijwilligers in Noordenveld is het niet mogelijk om introducees mee te nemen.

Extra waardering

Dit jaar wordt voor het eerst de gemeentelijke vrijwilligersprijs uitgereikt: een geldbedrag van 500 euro voor een organisatie die werkt met vrijwilligers of een initiatief waarbij vrijwilligers betrokken zijn. Ook worden jonge vrijwilligers die zich inzetten voor de samenleving in het zonnetje gezet.

Nomineren

Een organisatie, en/of een jonge vrijwilliger nomineren kan tot 1 oktober via Vrijwilligersprijs.