Terwolde Renault en Nefkens Peugeot Roden vieren heropening pand

Roden - Van donderdag 12 tot en met zaterdag 14 september vieren Terwolde Renault en Nefkens Roden feest. Reden is de heropening van het gezamenlijke pand ter ere van de onlangs voltooide verbouwing.

Het pand is zowel van binnen als van buiten verbouwd. De buitenzijde van het pand heeft een nieuwe kleur gekregen, er is een nieuwe wachtruimte gecreëerd, met daarbij ook nog een nieuwe receptie en nieuwe meubels. Het pand is helemaal ingericht naar de eisen van Peugeot en Renault. Hiermee zijn beide bedrijven klaar om hun klanten nu en in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

In deze periode zijn de voorraadauto’s scherp geprijsd en krijgt u bij aankoop van een nieuwe of gebruikte auto accessoires t.w.v. € 300,- cadeau. Ook krijgt u tijdens de heropening gratis pechhulp bij onderhoud.

Doet u mee aan de Raad & Win actie, dan maakt u kans op een Waxoyl-behandeling, een gratis weekendje rijden in een Peugeot of Renault en een D-reizen reischeque t.w.v. € 500,-! Naast deze knallende acties is er een springkussen en poffertjeskraam aanwezig.