Spannende golffinale bij Holthuizen

RODEN Zaterdag werden bij Golfclub Holthuizen in Roden de Clubkampioenschappen Mixed Foursomes gespeeld. Het was een prachtige zonnige dag. 23 Flights (teams) van telkens één man en één vrouw gingen vanaf 10 uur de baan in om te strijden om de kampioenstitel.

De winnaars zaten in de laatste flight. Het was een spannende strijd en er was een play off nodig om vast te stellen wie zich clubkampioen mixed foursomes 2019 mocht noemen. De flights Aniek Martini/Jeroen Hulshoff en Anne-Marie van Dijken/Sjon Troudes eindigden na 18 holes met een gelijke score van 87 slagen. De beslissing viel vervolgens op de eerste play off hole, waar Aniek en Jeroen een slag minder nodig hadden dan Anne-Marie en Sjon. Ze kregen een mooie bos bloemen en een envelop met een cadeaubon voor de golfshop.

Ook voor de tweede prijswinnaars (Anne-Marie en Sjon) waren er cadeaubonnen en bloemen. Dit gold ook voor de netto prijswinnaars Annemarie Smith/Jack Hesseling en Eva Hesseling/Tom Meijer die beiden netto 74 slagen lieten noteren (na handicapverrekening).

Het bleef nog lang gezellig op het terras, waar de spelers onder het genot van een drankje en de heerlijke borrelhapjes van Harrie van der Es, nog lang napraatten over de wedstrijd.