Nieuw seizoen Taoyoga in Norg

Het nieuwe seizoen TaoYoga in Norg gaat beginnen. Op nuchtere en speelse wijze krijg je een serieuze training waar lichtheid en ontspanning voorop staan.

We beginnen iedere les met Qigong, lichamelijke oefeningen die het lichaam openen en die op de individuele deelnemers kunnen worden afgestemd. Deze vorm van mindfullness spreekt het lichaam aan op het zacht maken van de blokkades en deze weer vrij te laten stromen.

De trainer zal de kennis van de Chinese geneeswijzen iedere les kort delen, afhankelijk de stof die gedurende de les wordt behandeld. Het laatste half uur wordt er via rust en aandacht naar de stilte gegaan. Op die manier leert u gaandeweg hoe de veelheid aan prikkels losgelaten kan worden om dit ook in het dagelijks leven te kunnen beoefenen.

De groepslessen kunnen ook individueel gevolgd worden. Op 3 en 5 september is er een open les. Voor 5 euro kunt u meedoen. De tijden zijn op 3 september van 10.00 tot 11.00 uur en op 5 september van 20.00 uur tot 21.00 uur.

Vanaf 10 september starten de twaalf lessen weer. Die zijn op dinsdag van 10.00 tot 11.30 uur en op donderdag van 20.00 tot 21.30 uur. Meer informatie: www.TaoNoord.nl.