Welk buurtfeest verdient een gratis doosje Jaarbeursbier?

Jaarbeurs Roden stelt twee laatste doosjes Jaarbeursbier met elk 24 flesjes beschikbaar voor de twee leukste buurtfeesten in de gemeente Noordenveld. De buurtfeesten moeten plaatsvinden vóór de Rodermarkt 2019.

In de maanden augustus en september worden veel buurtfeesten georganiseerd. Vakantiegangers komen of zijn weer thuis en de (sterke) verhalen worden bij buurtfeesten uitgewisseld. Ook het bestuur en vrijwilligers van Jaarbeurs Roden werken hard aan het komende Rodermarktfeest in september. ,,Als wij buurtfeesten in Noordenveld in de aanloop naar de Rodermarkt zo kunnen steunen is dat natuurlijk geweldig”, aldus Andre Brasse van het Jaarbeursbestuur. ,,Zo langzaamaan beginnen de Noordenvelders in de stemming te komen voor de Rodermarkt en daar helpen we ze graag bij.”

Blond bier

Het eerste doosje Jaarbeursbier is als in de vorm van sponsoring geschonken aan het buurtfeest van de Markiezenhof in Roden. Dit bracht het bestuur op het idee om de allerlaatste twee doosjes beschikbaar te stellen aan twee andere buurtfeesten in Noordenveld.

Jaarbeurs Roden heeft eenmalig samen met Baxbier Groningen een eigen onvolprezen Blond Bier van hoge gisting gebrouwen. Het bier werd op de NoorderExpo geschonken en trok veel speciaalbierdrinkers naar het horecaplein op de beurs.

Wil jouw buurtfeest in aanmerking komen?

Wil jouw buurtfeest hiervoor in aanmerking komen? Stuur je motivatie per email vóór 25 augustus naar info@jaarbeursroden.nl Beschrijf in je mail waarom ons bier bij jouw buurtfeest hoort. De buurtfeesten moeten georganiseerd worden door en voor volwassenen boven de 18 jaar.

Uit de inzendingen worden, door het bestuur van Jaarbeurs Roden, de twee leukste buurtfeesten gekozen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.