De Vrije Tijd Tuinders in Roden houdt open dag

Tegen het einde van deze bijzonder warme zomer houdt De Vrije Tijd Tuinders in Roden weer haar jaarlijks terugkerende open dag. Op zaterdag 31 augustus van 10.00 tot 14.00 uur bent u van harte welkom op hun tuinen om te genieten van verschillende activiteiten voor jong en oud.

Zo kunnen kinderen in samenwerking met IVN het onderwaterleven ontdekken en wordt er voor ze een speurtocht georganiseerd. Naast de inmiddels welbekende groenteverkoop van de eigen tuindersvereniging, bieden de lokale bond van bijenhouders de gelegenheid om een kijkje te nemen in hun bijenstallen. De Snippersnieders zijn aanwezig om het ambacht van het houtsnijwerk te demonstreren en ook bloemschikwerk wordt aangeboden. Uiteraard wordt de innerlijke mens niet vergeten met soep van eigen tuin!

U bent vrij om een kijkje te nemen of u te laten rondleiden in de vele tuinen die de toegewijde leden verzorgd hebben het afgelopen jaar. Wellicht dat u zelf ook enthousiast raakt en u vanaf volgend seizoen wilt genieten van uw eigen smaakvolle en gezonde groenten. Voor betrekkelijk weinig geld kunt u het gehele jaar het proces van zaaien, verzorgen en oogsten meemaken. Ziet u liever een tuin vol bloemen of bent u fan van bessen en ander fruit? Dit kan natuurlijk ook! De open dag wordt gehouden aan de Westeresch 18 in Roden, zie ook www.devrijetijdtuinders.nl voor meer informatie.