Lezing over zelfheling en verjonging in Norg

We gaan met z’n allen een nieuwe tijdsspiraal binnen en we worden bewust van onze werkelijke aard. Genezende gaves ontwaken en ons groeiende bewustzijn nodigt ons uit om ons te bevrijden van vele oude geprogrammeerde gewoontes en beïnvloedingen. We stappen uit 3D en dit heeft grote gevolgen voor alles. Zelfheling en verjonging zijn de natuurlijke gaven die weer vrij komen. We krijgen een groter begrip van onze werkelijke aard.

In de nieuwe tijd mogen we het pad van creatie weer gaan ontdekken. Leren hoe we een vitaal gezond lichaam kunnen creëren en karma vrij door het leven gaan. Samen met Monique Timmers gaan we ons verdiepen in welke nieuwe middelen, welke nieuwe informatie en technieken ons hierbij kunnen helpen. Een nieuw tijdperk wordt geboren. Laten we er samen voor zorgen dat het een tijdperk van licht is!

Monique Timmers is energetisch/natuurgeneeskundig therapeute, welzijnscoach en auteur van meerdere boeken. Sinds 30 jaar werkt zij met mensen in haar praktijk in Roermond en Waldfeucht (D).

“Ik zie het leven als een groot avontuur, vol uitdagingen, waarin we weer de verbinding met onszelf mogen aangaan zodat we niet meer geleid worden door verkeerde (massa)overtuigingen, pijnplekken en beïnvloedingen, maar geleid worden door ons eigen bewustzijn en gezonde overtuigingen. Dan hebben we de sleutel in handen tot een gezonder en gelukkiger leven. We zijn vrij!”

Deze lezing begint om 19:30 uur in het Zalencentrum Hingstman te Zeijen en wordt georganiseerd door Stichting Innerlijk Besef uit Norg. De entreeprijs is 10 euro en voor donateurs 8 euro. jongeren tot 22 jaar betalen 6 euro. De zaal gaat open om 18:45 uur.