Receptie, voetbaltoernooi en jubileumfeest bij jarige vv Roden

Voetbalvereniging Roden bestaat op 1 augustus 2019 90 jaar. Dat wordt op 24 augustus gevierd met een officiële receptie, gevolgd door het Noordenveldtoernooi en een jubileumfeest.

Officiële Receptie

Voor de officiële receptie zullen uitnodigingen worden verstuurd aan betrokkenen van vv Roden, zoals ereleden, leden van verdienste, sponsoren, KNVB, B&W en collega verenigingen. En natuurlijk zijn ook alle leden van vv Roden uitgenodigd voor deze officiële receptie. Roden heeft meer dan 800 leden en die zijn allemaal een beetje jarig.

Noordenveldtoernooi

Na de receptie begint om 17:00 uur het Noordenveldtoernooi. Dit is een toernooi voor de 1e elftallenvan clubs uit de gemeente Noordenveld: Peize, ONR, Gomos, Nieuw Roden, Veenhuizen en natuurlijk vv Roden.

Jubileumfeest

Vanaf 20:00 uur is het feest in de feesttent op het sportpark. Dan begint namelijk de feestavond voor iedereen (vanaf 18 jaar) die heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van vv Roden, zoals oud-leden, vrijwilligers, scheidsrechters, kantinemedewerkers, trainers. Kortom voor iedereen die vv Roden een warm hart toedraagt.