Bridgeclub Klavertje Vier komt met vierde editie‘Nőrger Dreven Drive’

Achter de schermen zijn in de bridgeclub Klavertje Vier enige tijd geleden de voorbereidingen begonnen voor de vierde Nörger Dreven Drive. Het belangrijkste uitgangspunt in dit evenement is een sportieve en gezellige ontmoeting van zowel club- als thuisbridgers tijdens vijf ronden bridgen, met telkens een ontspannen(de) verplaatsing op de fiets naar de volgende locatie.

De actieve Norger Bridgeclub ‘Klavertje Vier’ bruist van energie. Naast de spelavonden en -middagen wordt in het zomerseizoen de zomerbridge georganiseerd – ook voor niet-leden – en twee populaire bridgedrives: op de eerste zaterdag in november de Nörger kroegendrive in zes horecagelegenheden in Norg en op de tweede zaterdag in februari de Nörger Drive in De Brinkhof in Norg. Deze drives zijn al ver voor aanvang overtekend. Bridgers vinden spelen in Norg leuk mede vanwege de fantastische omgeving.

De Drive-commissie hanteert voor de Nörger Dreven Drive het motto nog meer van Norg te laten zien. Zo kan de deelnemer tijdens de fietsdrive de heerlijke omgeving opsnuiven. De vierde editie vindt plaats op zaterdag 31 augustus. In vijf horecalocaties in en rond Norg zal een ronde worden gebridged. Bij bospaviljoen De Norgerberg op de weg naar Langelo, restaurant Het Norgerhout aan de Asserstraat, Theehuis de Bosrand richting Donderen, café Zwaneveld in Norg en bij restaurant De Jufferen Lunsingh in Westervelde wordt een half uurtje gebridged.

Daarna hebben de deelnemers een half uurtje tijd om te fietsen door het mooie en afwisselende Norger landschap naar de volgende locatie. De afstand tussen de locaties is steeds vier tot vijf kilometer. In totaal wordt er tussen de 20 en 25 kilometer gefietst. Tussen de middag is er tijd om te lunchen bij de locatie waar de bridgers op dat moment zijn. Elk café of restaurant biedt een speciale Nörger Dreven Drive lunch aan.

De dag begint met de aanmelding vanaf 9.30 uur bij café Zwaneveld in Norg en omstreeks 17.30 uur zullen de uitslagen bekend worden gemaakt in De Brinkhof. De deelnemers krijgen een routekaartje mee en adressen van de Norger fietsenmakers!

Inlichtingen bij de voorzitter van Drive-commissie: Rein Vos 0592 61 32 07 of bezoek de website . Aanmelden kan per e-mail via . www.nbbclubsites.nl aanmeldendrive@klavertje4norg.nl

Het aantal deelnemers is begrensd en: vol is vol. De kosten zijn twintig euro per paar.