Leerlingen Chi Do op de mat voor graduaties

De laatste les van het seizoen is bij judo-vereniging Chi Do altijd spannend omdat er dan de examens zijn voor een hogere slip of eventueel een hogere band. Onder grote belangstelling van familie, ouders, opa’s en oma’s broertjes en zusjes mogen de leerlingen al de vorderingen van het laatste halfjaar laten zien.

Menig judoka slaapt slecht, vindt het spannend of is juist gespannen maar Herman de trainer weet precies hoe hij hier mee om moet gaan. Er wordt begonnen met een warming-up in spel form en daarna komen de been en heupworpen aan bod. Het is mooi om te zien dat de judoka’s die al wat langer trainen al heel mooie technieken laten zien maar de nieuwe judoka’s de basis ook al goed door hebben. Ook met de grond technieken komen er goed uitgevoerde keer/kanteltechnieken langs die weer overgaan in een houdgreep of armklem. Al met al mooie examens met veel geslaagden.

Witte band/gele slip: Mohamed Adan, Abdulahi Adan, Nynke Hoiting, Noor van Limmeren en Mout Mulder

Witte band Oranje slip: Matthijs Poisz, Matthijs Driessen, Sven ten Berge, Jort Witteman, Ruben van der Spoel, Born Eizinga, Bart de Vries, Jasper van Ellen en Collin Holman.

Witte band groene slip: Niocole Schuiling en Femke Wubs.

Witte band blauwe slip: Alexander Borisov, Duco Hoiting en Nynke Vrieling.

Witte band bruine slip: Thije Stienstra, Bram van Amstel, Lenthe Coster, Hidde Dijkstra en Djarano Spaan.

Gele Band: Stef Schuiling, Jesse Vrieling en Sven van de Til

Gele band Blauwe slip: Tim Doedens, Merlijn Poppema, Joas Stienstra, Hilde Topper, Jorden Warners, Melle Niermeijer, Milan Kiemeney en Lars Mulder.

Oranje groene slip: Hugo Staal en Anna van der Laan.

Groene band: Ruben Aukema.

Groen band blauwe slip: Iain Woldring.

De lessen starten weer in de eerste week van september.