Gastvrij onthaal voor FC Groningen door GOMOS

Voetbalvereniging GOMOS kijkt opnieuw met een zeer geslaagd gevoel terug op een fantastische voetbalweek. Voor het tweede jaar op rij belegde FC Groningen een trainingskamp in Norg. Dagelijks werd er getraind op het prachtige hoofdveld aan de Schapendrift.

Maandagmiddag stond de eerste training op het programma. Spelers en staf hadden even daarvoor hun intrek genomen in Grand Café Hotel Karsten. Op de geblesseerde Jannik Pohl na waren alle spelers afgereisd naar Norg, met onder andere nieuwelingen Bart van Hintum en Azor Matusiwa.

Halverwege de week werd spits Charlison Benschop door FC Groningen aangetrokken. Hij werd meteen ingevlogen naar het trainingskamp. Ook een drietal jeugdspelers waren van de partij. In totaal werden afgelopen week zeven trainingen afgewerkt bij GOMOS. Ook bezocht de eredivisionist het Molenduinbad.

Donderdagmiddag kwam scheidsrechter Jochum Kamphuis langs in het hotel om de nieuwe spelregels uit te leggen. De trainingen werden druk bezocht en alle spelers namen na afloop alle tijd voor handtekeningen en foto’s.

FC Groningen vertrok zaterdagochtend weer uit Norg om vervolgens een oefenwedstrijd in het Duitse Wietmarschen te spelen tegen Sportfreunde Lotte. Het bestuur van GOMOS kijkt net als vorig jaar met een trots gevoel terug op de komst van FC Groningen.

Op dinsdag 23 juli keert FC Groningen weer even terug in Norg. Om 19.00 uur speelt de ploeg van trainer Danny Buijs namelijk een oefenwedstrijd tegen FC Eindhoven. De aftrap op Sportpark Schapendrift is om 19.00 uur.

Kaarten in de voorverkoop zijn te bestellen op de website van FC Groningen of in de fanshop bij de Euroborg. De kassa’s op de wedstrijddag openen om 17.00 uur. In dezelfde week wordt ook de tiende editie van het FC Groningen Voetbalkamp gehouden in Norg, dat inmiddels helemaal is volgeboekt.