Groep 8 van De Parel zwaait uit met de Bende op de Camping

Na maanden van voorbereiding namen dinsdagavond de leerlingen van groep 8 van CBS De Parel afscheid van hun basisschool. Zij deden dit door het opvoeren van de musical “Bende op de Camping” met hun ouders, broertjes, zusjes en leerkrachten als publiek. Het werd een mooi spektakel.

Spel, kleding, schmink, decor, muziek, alles klopte!.Er werd veel gelachen, maar zeker ook een traantje gelaten.

Als echte sterren kwamen de kinderen in cabrio’s aan bij De Parel. Natuurlijk was de rode loper voor hen uitgelegd en werden ze welkom geheten door het enthousiaste publiek. Na de musical volgde het echte afscheid en werden ze één voor één in het zonnetje gezet door hun juffen Dorie en Jansje. Maandag keken eerst de andere groepen en dinsdagochtend konden de opa’s, oma’s en andere familie al genieten van deze leuke musical.

Woensdag mocht de groep 8 jeugd nog trakteren en was daar uiteindelijk het uitzwaai moment. Na de zomervakantie begint het nieuwe avontuur op het voortgezet onderwijs voor Lars, Ahmad, Saif, Kerlos, Jurian, Mariam, Els, Silke V., Digna, Ronald, Yaron, Justin, Daniël, Anna, Annelies, Silke D., Marit en Carlijn.