Trekkertocht Norg iets kleiner

NORG Norg staat zondag 23 juni in het teken van de jaarlijkse trekkeroriënteringstocht. De organisatie heeft ook dit jaar, de 33ste editie, een interessante route op papier gezet voor de deelnemers.

Op dit moment is er nog een aantal startplaatsen beschikbaar. Aanmelden is nog mogelijk en wel bij Piet Smilda, telefoon 06-21434990. Het aantal deelnemers is vastgesteld op maximaal 160.

De deelnemers kunnen starten vanaf 12.00 uur op de Brinkhofweide. Voor oldtimers is er ook dit jaar een speciale startgroep. Voor het publiek is er ook een aantrekkelijk programma. De deelnemers worden vanaf 14.30 uur terug verwacht op de Brinkhofweide. Er worden dan enkele behendigheidsproeven verricht en kunnen de tractoren worden bewonderd.

Hier wordt ook een gezellig terras ingericht. Voor de kinderen is er een luchtkussen. Om 18.00 uur worden de activiteiten op de Brinkhofweide afgesloten. Zaterdag 6 juli vanaf 21.00 uur is er een speciale feestavond met prijsuitreiking in café Zwaneveld. Met name alle (oud) deelnemers, vrijwilligers en sponsoren van dit evenement worden speciaal uitgenodigd voor deze avond. Partyband Unique zorgt deze avond voor de muziek. Op de foto het bestuur, op de trekker voorzitter Piet Smilda, penningmeester Arie Hingstman (links) en secretaris Martinus Thijs.