Drie Provinciën Fiets-3-daagse

REGIO De Drie Provinciën Fiets-3daagse is van woensdag 26 t/m vrijdag 28 juni.

Dit jaar wordt de 6e aflevering gehouden van de driedaagse. Met mooie plekjes en routes van 3Provinciënland, het gebied in een grote cirkel rond het punt waar de grenzen van de provincies Friesland, Groningen en Drenthe samenkomen.

Elke dag is het vertrek vanuit Bakkeveen en is er een gevarieerde route aangeboden. In elke provincie is er bovendien de mogelijkheid uitleg te krijgen bij een markant gebouw, de geschiedenis van een gebied of de werking van een bedrijf.

Deelnemers kunnen kiezen uit 3 afstanden: 30, 40 en 60 km. En dit alles voor 7,50 euro. Ook is het mogelijk je voor 1 of 2 dagen in te schrijven, alle informatie vind je op fiets.3beleef.nl . Alle routes zijn bepijld. Start en finish zijn bij zwembad Dúndelle in Bakkeveen.

De organisatie van de fietstocht is in handen van de vrijwilligers van TIP - 3Provinciënland, vroeger het VVV-kantoor, te Bakkeveen. Vorig najaar zijn de routes al verkend door 6 personen en afgelopen maand zijn de puntjes op de “i” gezet. Meer info: TIP, tip@bakkeveen.nl of bel 0516-541066. Voor inschrijven: fiets.3beleef.nl (Foto’s Martijn van der Vaart.)