Bistro het oude raadhuis opent Tapas Lokaal

REGIO Deze maand heeft Bistro het oude raadhuis in Zuidhorn haar Spaanse Tapas restaurant geopend, onder de naam ‘Tapas Lokaal’.

Vanaf nu gaat het oude raadhuis verder onder de naam Bistro & Tapaslokaal het oude raadhuis. “Door het grote succes van de TapasToren die we elk jaar in de zomer op de kaart hadden staan, hebben we besloten om de bovenzaal, de voormalige raadzaal, om te toveren tot Tapaslokaal”, aldus Aljo Buiter, met Wanda eigenaar van de restaurants.

“Tapas zijn gemaakt om te delen en Tapaslokaal het oude raadhuis is dé plek om te genieten”, vertelt Aljo. “Mensen kunnen hun eigen keuze maken uit onze vele soorten Spaanse gerechtjes of zich laten verrassen door één van de menu’s. Genieten en delen, dat is ons motto.”

De tapas zijn te bestellen van 3 euro en menu’s vanaf 14,50 euro. Je kunt cocktails laten maken en bij mooi weer eten op het terras. Het concept van de Bistro voor lunch en diner blijft hetzelfde zoals het nu is. Beide zaken zijn open van woensdag t/m zondag. Meer informatie www.tapaslokaal.nl, www.bistrohetouderaadhuis.nl of 0594-528322.