Run2Day zomerbosloop Veenhuizen

VEENHUIZEN De Run2Day zomerbosloop is binnenkort in Veenhuizen en wel op zaterdag 15 juni. Dit is de tweede van de vier boslopen die dit jaar gehouden worden in Veenhuizen.

De routes gaan door de bossen en langs de heidevelden. Tijdens deze bosloop zullen de canicrossers niet aanwezig zijn aangezien het voor de hondjes te warm zal zijn om 5 kilometer te moeten hardlopen. Er kan gekozen worden uit 3 routes, te weten: 3, 5 of 10 km. De route is aangegeven middels bordjes.

Tevens is op de route van de 10 kilometer lopers een waterpost aanwezig. De tijden worden geklokt en zijn uiterlijk een dag na de loop zichtbaar op www.veenhuizenactief.nl Graag voorinschrijven via de website www.veenhuizenactief.nl link boslopen.

Betaling van de deelname kosten en uitreiking van de startnummers is nog wel op de dag van de bosloop vanaf 9.00 uur waarna de start om 10.30 uur zal plaatsvinden. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro, met herinneringsmedaille erbij, 2,50 euro extra.

Start en finish zijn bij de sporthal aan de Kerklaan in Veenhuizen. Kleed- en douche ruimte zijn hier beschikbaar. De volgende data: 28 september en 14 december.