Trio Klatwerk3 bij Het Model

RODEN Op eerste pinksterdag, 10 juni, is de expositie “Het Model” te bekijken en is er muziek te beluisteren in kunstencentrum K38 in Roden.

De expositie is van 13.00 tot 17.00 uur, de muziek speelt van 14.00 tot 16.00 uur. Tijdens de expositie “Het Model”wordt er in een tent op het binnenplein van K38 muziek van Klatwerk3, ten gehore gebracht. De muziek van Klatwerk3 is niet onder te brengen in een hokje en dat hoeft ook niet.

Naast jazz, pop- en klassieke invloeden zijn in de nieuwste composities invloeden te horen vanuit de wereldmuziek en de minimal music. Veel nadruk ligt op de kracht van eenvoud. De muziek is wel te omschrijven als modern creatieve, Noord-Europese wereldjazz. Ancel Klooster (drums), Boelo Klat (piano & composities) en Ruud Vleij (contrabas) vormen samen het trio Klatwerk3. Dit alles in het kader van het vijfjarig lustrum van K38.

De expositie ‘Het Model’ laat zien hoe verschillende kunstenaars worden geïnspireerd door een model. Iedere kunstenaars laat zien hoe zij mens en dier vastleggen op het doek en/of ruimtelijk vormgeven. Entree is 10 euro voor expositie en muziek. Met de vriendenpas van K38 8 euro. Meer info en opgave reservering via de website www.kunstencentrumk38.nl (Info: www.kunstencentrumk38.nl)