Schrijfworkshop bij minigalerie

RODEN Bij Minigalerie De Oude Werkplaats (bekend van het minibiebje Roden) worden een paar keer per jaar schrijfworkshops gegeven.

Bij een workshop Autobiografisch Schrijven werk je aan meer levensplezier en zelfinzicht door een dagje intuïtief schrijven. De workshop wordt gegeven door Jolanda Dieuwke Lichthart, docente en schrijfster. Je staat een dag even stil, neemt pauze en schrijft intuïtief over wat er (vaak onbewust) in jou leeft. Een adempauze dus, te midden van de drukte, waardoor je je weer bewust wordt van je levensplezier.

Tijd voor jezelf. Ontspannen, schrijven, en gaandeweg (opnieuw) ontdekken waar je echt blij van wordt. Een leuke dag weg, met een verzorgde biologische lunch en inspirerende oefeningen. Dat is waar deze workshop over gaat. Ervaring met schrijven is geen vereiste, nieuwsgierigheid en plezier in zaken op papier zetten helpen wel mee.

De eerstvolgende workshop is zaterdag 22 juni, van 10 tot 14.30, en er zijn nog enkele plaatsen vrij. Neem voor opgave, meer informatie of andere workshopdata contact op met Minigalerie De Oude Werkplaats via galeriedeoudewerkplaats.nl/workshops