GOMOS 4 kampioen

NORG GOMOS 4 is woensdagavond op eigen veld kampioen geworden. De mannen van het vierde elftal wonnen de laatste wedstrijd van het seizoen met 4-1 van GVB 1, waardoor de titel in de 6e klasse een feit werd.

GOMOS 4 komt uit in de reserve 6e klasse, ook wel de Kelderklasse genoemd. Ondanks het kampioenschap op het laatste niveau van Nederland is het een unieke prestatie binnen GOMOS. Zo vaak wordt een lagere senioren-team niet kampioen. GOMOS 4 begon het seizoen stroef en gaf een paar keer een overwinning uit handen. Maar na de winter werd er niet meer verloren.

Alle wedstrijden werden zelfs gewonnen, soms met kunst en vliegwerk. In de kampioenswedstrijd, waar maar liefst 150 toeschouwers op af kwamen, kwam het vierde al snel op voorsprong. In de tweede helft werd het nog even spannend nadat GVB de 2-1 scoorde, maar na negentig minuten konden de handen in de lucht.

Het kampioenschap werd gevierd in een bomvolle kantine met een optreden van Melissa Smilda. De avond werd afgesloten in het clubcafé van GOMOS, Café Zwaneveld. Op de foto achterste rij v.l.n.r.: Arnold Zwaneveld (shirtsponsor), Marco Jager (leider), Erwin van der Sluis, Rene Schaafsma, Erik Wiering, Arjan de Vries, Geert Hartlief, Geert Louters, Gert Bosman, Sven Pilon, Hans van Riesen, Siebren van der Molen, Jasper Boer, Eric Huls, Johan Steenbergen, Frans Dijkstra (leider).

Voorste rij: Mauritz Dorenbos, Frank Pastoor, Erik Matthezing, Gert Weites, Bas Kemkers, Bert Brink, Nick Matthezing, Hein Hartlief, Berd Bazuin, Rene Alberts, Maikel Spijkerman.