Muzikanten Noordenveld naar Zandvoort

RODEN Honderdduizend fans kwamen afgelopen weekend naar Zandvoort voor de Jumbo Racedagen en hoewel er meerdere races en auto’s te bewonderen waren, kwamen de mensen maar voor één persoon: Max Verstappen.

Max kwam met een Aston Martin Red Bull Racing Formule 1 bolide de baan op, een geweldige auto, een droomauto die menig man en vrouwenhart op hol heeft doen laten slaan. De Jumbo Racedagen waren de happening van het weekend. Een mooi voorproefje van de Grand Prix van Nederland, die voor volgend jaar op de planning staat in Zandvoort.

Bijzonder was, dat Showband Noordenveld op de racebaan van Zandvoort een optreden mocht verzorgen. Een optreden voor honderdduizend mensen dat normaal gesproken een once-in-a-lifetime experience zou zijn, maar voor de Showband was het een second-one-in-a-lifetime experience, want vorig jaar waren zij ook gevraagd door de organisatie een optreden te verzorgen bij het circuit en dit jaar mochten ze weer komen.

Het was een bijzonder optreden, en ontzettend leuk optreden. Showband Noordenveld heeft genoten van deze bijzondere dag, en misschien, heel misschien dat ze volgend jaar op bij de Grand Prix zullen mogen staan. Maar net als voor velen “ Max Verstappen” een droom is, zal de Grand Prix voor Showband Noordenveld ook een droom zijn, maar soms komen dromen uit... (Eigen foto’s.)