Zilver op landelijke halve finale C-lijn voor Adonis

REGIO Zaterdag werd de halve finale Acrogymnastiek voor de C-lijn gehouden. Alle 5 teams in de C-lijn van Adonis Sportacrobatiek hadden zich voor deze halve finale geplaatst en reisden helemaal af naar ‘s-Hertogenbosch.

Niet zonder resultaat: met een prachtige zilveren medaille, 1 finaleplaats en 5 reserve plaatsen voor de landelijke finale heeft Adonis Sportacrobatiek wederom laten zien dat het ook landelijk goed meedoet. Al heel vroeg in de ochtend waren de junioren teams aan de beurt. Vanaf de C-lijn moeten de teams een tempo- en een balansoefening laten zien. Het C-junioren duo Hanna Bol (Roden) en Noortje Bijlsma wist direct met een prachtig uitgevoerde balansoefening beslag te leggen op de hoogste score.

Het bleef even spannend of ze deze plaats konden vasthouden, maar ook hun tempo oefening voerden ze zo goed uit dat dit duo een welverdiende zilveren medaille in ontvangst mochten nemen. Dit duo is hiermee verzekerd van deelname aan de landelijke finale welke op 22 juni in Rotterdam gehouden zal worden.

Verder behaalden o.a. Dana Stoker, Floor Stuurwold (Roderesch) en Jolin Doorten (Roden) met hun meest sterke oefeningen van dit seizoen een 10e plaats. Foto’s Adonis.