Workshop communicatie voor vrijwilligers

RODEN In samenwerking met de Noordenveldse Uitdaging organiseert WiN weer een workshop voor vrijwilligers in Noordenveld.

Gerni Luttikhuis, adviseur, trainer en coach geeft op 27 mei de workshop ‘Positieve oplossingsgerichte communicatie’. Dankzij haar vrijwillige inzet kan de workshop kosteloos aangeboden worden aan vrijwilligers van maatschappelijk betrokken organisaties in Noordenveld.

Communiceren doen we elke dag met iedereen. Meestal gaat dat goed, maar niet altijd. Als (bestuurs)lid van een vereniging of stichting hebben we dagelijks te maken met vrijwilligers. Hierbij komen we soms problemen tegen die we met elkaar moeten bespreken en waarvoor we u graag handvatten aanbieden met deze workshop.

Het is een kennismaking met een gesprekstechniek waarbij niet gekeken wordt naar problemen, maar naar de mogelijkheden om een brug te slaan tussen succes uit het verleden en succes in de toekomst. Door zelf met de techniek aan de gang te gaan, snel voelen waar het om gaat.

De workshop vindt plaats op maandag 27 mei van 20.00 tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in het Inwonersplein, Schoolstraat 50, Roden. Aanmelden vóór 22 mei bij WiN, tel. 050 317 65 00 of mail, aanmelden@welzijninnoordenveld.nl.