Op zoek naar Drentse onderneming van het jaar

REGIO Uit ruim 40.000 ondernemingen dat ene pareltje filteren. Voor die uitdaging staat de Stichting Drentse Onderneming van het Jaar.

De zoektocht is officieel begonnen: erevoorzitter van de jury – gedeputeerde Henk Brink – opende op donderdagmiddag 9 mei de officiële inschrijving van editie 2019. En wel op een unieke locatie, namelijk bij de winnaar van vorig jaar: Vepa the furniture factory uit Hoogeveen.

In de zoektocht naar dé Drentse Onderneming van het Jaar 2019, zoekt de jury van de stichting naar bedrijven die door hun inzet, innovaties, maatschappelijke betrokkenheid, beleid en strategie boven het maaiveld uitsteken.

Waardering

De Stichting Drentse Onderneming van het Jaar wil door het jaarlijks toekennen van deze titel haar bewondering en waardering tonen voor alle, zeer uiteenlopende, Drentse ondernemingen. De prijs onderstreept het belang van goed ondernemerschap, voor zowel de economie als de werkgelegenheid in Drenthe.

Tot vrijdag 14 juni is het mogelijk succesvolle Drentse bedrijven voor te dragen, of natuurlijk de eigen organisatie aan te melden. Dat kan via www.drentseondernemingvanhetjaar.nl Alle aanmeldingen worden eerst gecontroleerd op harde criteria. Deze staan vermeld op de website. De jury selecteert eind juni uit alle aanmeldingen 10 bedrijven, die daarmee officieel genomineerd zijn voor de Drentse Onderneming van het Jaar 2019.