Zonovergoten start zwemseizoen in Veenhuizen

VEENHUIZEN Onder een stralend zonnetje is zaterdagmiddag de opening van het zwemseizoen verricht. Het team van badpersoneel hees de vlag en alle aanwezigen konden een kijkje nemen bij het nieuwe paviljoen.

Er was bezoek van collega’s uit Openluchtbad Peize, het Molenduinbad in Norg en vanuit de gemeente Noordenveld. Daarnaast waren er ‘vrienden van Zwembad Veenhuizen’ en andere belangstellenden. Het was gezellig druk.

Dankzij grote inzet van de klusploeg en is het paviljoen juist op tijd helemaal klaar en ziet alles er weer piekfijn uit. De hekken zijn weer geverfd, een aantal klussen moeten weliswaar nog worden afgemaakt, daar wordt in de komende tijd aan verder gewerkt.

De aanwezige kinderen konden van de nieuwe duikplank en de nieuwe loopmat lag in het water. Bij de zwemwedstrijden werd gestreden om een medaille en een grote wisselbeker, beschikbaar gesteld door Installatiebedrijf Zandvoort. Daarna heeft een aantal volwassenen de eerste baantjes van het seizoen getrokken. Er volgen er vast nog veel... Tot slot was er patat, beschikbaar gesteld door de plaatselijke patatkraam. Een perfecte start van het seizoen... (Foto’s Hetty Koning.)