Nieuwe organisator Lentefair Altena

ALTENA De lentefair in Altena wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd door Greetje Faber, zij heeft het stokje over genomen van Carla Suurd.

Carla heeft het te druk met andere bezigheden, kan dit er niet mee bij doen. Greetje heeft de zaken voortvarend opgepakt, in no-time heeft ze een kleine 45 standhouders weten te vinden voor de fair. En dat is het maximum wat de organisatoren rond de vijver kwijt kunnen.

Ze heeft ook een aantal zogenaamde food-trucks weten te strikken, als aanvulling op het geheel. De aanmeldingen voor de oldtimer-tractoren lopen ook binnen, er kunnen er uiteraard nog meer bij. Er is dit jaar iets nieuws: Tanja Hommes van Beauty-en Fun houdt op de zondag het Noord-Nederlands Kampioenschap body painting in het dorpshuis. Dat belooft een mooi contrast te worden, stoere mannen en vrouwen op oude tractoren met de zo goed als naakte modellen voor het body-painten.

Op de zondag is weer de kermis present, met zweefmolen, kinderdraaimolen, schiettent en snackwagen. Vrijdagavond is er de tradtionele oriënteringsrit voor auto's, zaterdagavond een spel, waarschijnlijk kratstapelen of hooivorkdarten, en zaterdagavond muziek in het dorpshuis met Ideaal XXl.