Info-avond van Gastenhuis Roden

RODEN De komende zomer opent Het Gastenhuis Roden haar deuren.

In navolging van de drukbezochte eerste informatieavond van 21 maart is er dinsdag 7 mei om 19.30 een tweede informatieavond. Wie 24 uur per dag zorg en begeleiding nodig heeft en beschikt over een diagnose dementie, komt in beginsel in aanmerking voor een woonplek in Het Gastenhuis Roden.

In totaal zal het complex uit 20 appartementen bestaan. Wie op zoek is naar een fijne woonomgeving voor vader, moeder of partner met dementie? Of als professional in de zorg, denkt dat het Gastenhuis geschikt is voor een van de cliënten, is welkom.

Er is info over Het Gastenhuis, over hoe de medewerkers levensritme en individuele behoeften van de gasten centraal stellen en hoe ze graag samenwerken met de bestaande sociale netwerken van de gasten. En er is informatie over de benodigde CIZ-indicatie, de kosten en alle voorzieningen, of hoe het Gastenhuis er straks van binnen uit zal zien..

De informatieavond wordt gehouden bij Trefpunt Scheepstra, Schoolstraat 1 in Roden. Aanvang 19:30 uur. Voor aanmelden of meer info: roden@hetgastenhuis.nl of zie http://gastenhuis. Er is nog maar een beperkt aantal appartementen beschikbaar.