Lammetjesfeest in De Onlanderij

REGIO Natuurmonumenten houdt eerste en tweede Paasdag wederom het zeer succesvolle lammetjesfeest op De Onlanderij in Eelderwolde.

Lammetjes, paaseieren, wilde bloemen, vogelgekwetter en versnaperingen maken deze dagen tot een echt voorjaarsfeest. Zondag 21 april en maandag 22 april worden bezoekers persoonlijk verwelkomd door boswachters. Er zijn volop activiteiten als eieren zoeken, zaadbommen maken, vogels spotten en je kunt dit jaar het vernieuwde blotevoetenpad uitproberen.

De stal bij de Onlanderij is gevuld met lammetjes en hun moeders. Daarnaast staan de koeien van boer Sietse te wachten op heerlijk gras die bezoekers ze mogen voeren. Om het feest compleet te maken mag een duik in de strobak natuurlijk niet ontbreken. De entree voor leden is gratis, niet leden betalen een toegang van 1 euro.

Horeca

Buiten zijn maakt hongerig en daarom zorgt De Onlanderij voor kopjes koffie of thee met huisgemaakt gebak, vers belegde broodjes of een pannenkoek. Het restaurant in het woonhuis is tijdens het evenement gesloten.

De grote schuur en de horeca zijn tijdens de paasdagen geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Locatie De Onlanderij is gelegen aan de Madijk 1 te Eelderwolde.