Vrijwilligers gezocht voor Art of Wonder

REGIO Op een festival aan de slag? Zin om Art of Wonder 2019 tot een succes te maken? Hou je van (jeugd)theater en wil je deel uitmaken van het jeugdtheaterfestival Art of Wonder?

Als vrijwilliger bij Art of Wonder 2019 kom je dan aan je trekken. Het festival vindt plaats in de binnenstad van Assen van 31 mei t/m 2 juni. Voor de aankomende editie zoekt Art of Wonder weer enthousiaste vrijwilligers, zoals versterking voor verschillende functies.

Publieksbegeleider om de bezoekers van en naar voorstellingen te begeleiden en kaartjes te controleren, kassamedewerker om alle bezoekers te informeren over het programma en kaarten te verkopen en als begeleider van de verschillende activiteiten in de Gouverneurstuin. Ook zijn handige handen nodig voor de op- en afbouw van het festivalterrein.

Driedaags

Art of Wonder is een driedaags jeugdtheaterfestival met de binnenstad van Assen als podium. Ieder eerste weekend van juni komen op het festival prijswinnende en tot de verbeeldingsprekende voorstellingen. De Gouverneurstuin is het kloppende hart van het festival. Hier staan diverse theatertenten en een muziekpodium. Maar verspreidt door de hele binnenstad zijn voorstellingen te vinden op straat en in verrassende binnen locaties. Er is ruimte voor spel, workshops en fantasieprikkelende doe-activiteiten.

Aanmelden kan via ArtofWonder.nl. Of voor meer info: info@artofwonder.nl Art of Wonder is onderdeel van Drents JeugdTheater Garage TDI. Garage TDI is het huis voor jeugd- en jongerentheater, waar alle expertise op het gebied van theater voor deze doelgroepen aanwezig is. Kijk op www.garagetdi.nl voor meer informatie.