Marijke van der Linden in Zunneschien

Veenhuizen

Zunneschien, gelegen aan de Hospitaallaan 2 in Veenhuizen, is dagelijks geopend van 12.00 tot 18.00 uur en dat tot en met september. Tot die tijd

staat de koffie klaar in Zunneschien en kan er als vanouds de gebruikelijke bajesthee worden gedronken.

De expositie in de komende maand is van Marijke van der Linden uit Ruinen. "Ik ben vooral geïnspireerd door de ruimtelijkheid van het noorden van ons land. Ik heb jarenlang in Friesland gewoond en nu dan al weer enige tijd in Drenthe. Hoge luchten en stilte, daar hou ik van. Ik schilder dan ook geen mensen en dieren. Het land is genoeg."

De fietstochten, onder begeleiding van gids Evert Bruining zijn op 24 juli, 7 en 21 augustus, 4 en 18 september. Opgave is hiervoor ook mogelijk per groep op elke willekeurige dag. De kosten zijn 5 euro inclusief een kop koffie. Vertrektijd om 13.30 uur en terug om 17.00 uur. Informatie bij Tiny Veenstra 0592 388 419 of kijk op www.zunneschien.nl

Verder zijn in Zunneschien werken te bewonderen van 150 hobbyisten uit de wijde omgeving. Al hun werken zijn te vinden in de inbreng-galerie.


Auteur

Germ Geersing Redacteur