FC Groningen oefent in Norg

Norg

Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen heeft FC Groningen een trainingskamp belegd in Norg.

De eredivisionist verblijft van maandag 9 tot en met vrijdag 13 juli in het Drentse esdorp en eindigt de traningsweek met een oefenwedstrijd tegen het Duitse SV Meppen.

De Noorderlingen zullen onder leiding van de nieuwe trainer Danny Buijs dagelijks te vinden zijn op de velden van voetbalvereniging GOMOS. De trainingsweek wordt op vrijdagavond 13 juli afgesloten met een oefenwedstrijd tegen SV Meppen, dat uitkomt in de 3. Liga.

De wedstrijd op Sportpark Schapendrift begint om 18.30 uur. De voorverkoop bij Flik Mode & Schoenen is inmiddels van start gegaan. Jeugd (5 t/m 12 jaar) betaalt 2,50 euro voor een kaartje en volwassenen 7,50 euro. Op de wedstrijddag kost een kaartje aan de kassa voor jeugd 4 euro en voor volwassenen 9. 

 


Auteur

Germ Geersing Redacteur