Color guard en Dans bij de activiteitenladder

RODEN

Muziekvereniging Noordenveld uit Roden heeft in samenwerking met Welzijn in Noordenveld meegedaan aan de activiteitenladder voor basisscholen in deze gemeente.

Color guard is een sport waarbij muziek en dans worden ondersteund door het zwaaien en opgooien van gekleurde vlaggen. Zeven kinderen die nog nooit in aanraking waren geweest met color guard hadden zich ingeschreven voor deze nog onbekende tak van sport. In de eerste lessen werden een paar basisvaardigheden geleerd, waarbij het gooien en weer opvangen van de vlag toch wel favoriet was. Een aantal kinderen heeft al enthousiast aangegeven verder te willen met color guard.

De lessen worden gegeven op maandagavond van 18.00 tot 19.30 uur in het muziekcentrum ‘Het Akkoord’ aan de Klimop 2b (gymzaal tegenover De Tandem). Belangstellenden zijn welkom. Meer informatie: Gréhilde Nauta 06-37171133 of jeugd@mvnoordenveld.nl