Wethouder geeft startsein Avond4daagse Roden

RODEN

Wethouder Jeroen Westendorp geeft dinsdag het startsein voor de Avond4daagse bij Sportcentrum De Hullen, Ceintuurbaan-Zuid in Roden.

Bijna 900 kinderen en hun ouders schreven zich in voor deze 4e editie. Dat is meer dan voorgaande jaren. Ook de wethouder loopt een paar avonden mee met zijn kinderen.

Met 5 kilometer wandelen verbrand je maar liefst 100 suikerklontjes. Bovendien is wandelen gezond en gezellig, zeker in een groepje. Wethouder Westendorp is dan ook blij dat weer zoveel kinderen (en hun ouders) meedoen.

“Woensdag staat in het teken van JOGG, Jongen op Gezond Gewicht. Noordenveld is JOGG –gemeente en daarom organiseren we ook allerlei extra beweegactiviteiten voor jongeren op scholen en in de buurt. De Avond4Daagse past daar uitstekend bij.”