Freewheeler houdt weer toertocht

Roden

Zaterdag 2 juni vindt de jaarlijkse motortoertocht weer plaats. Dit jaar organiseren in samenwerking met de Koninklijke Metaalunie en natuurlijk motorclub Freewheeler uit Peize.

Er is een route uitgezet die de deelnemers via vele smalle en slingerende wegen door het noorden van Nederland voert. Ook aan de inwendige mens is gedacht.

Vanaf 9.30 uur ‘s ochtends staat de koffie klaar bij C&W Snijtechniek aan de 1e Energieweg 6 in Roden. Vanaf 10.00 uur kan er begonnen worden aan de route.

Digitale route 

De route is dit jaar alleen digitaal beschikbaar voor tomtom en Garmin. De voorgaande editie was er weinig tot geen interesse voor de papieren versie. Wie geen navigatie heeft, kan ongetwijfeld achter iemand aanrijden.

Er kan zowel individueel als in groepen worden gereden. Er zijn geen voorrijders. In de loop van de ochtend wordt bij de voorgestelde stop de koffie met gebak aangeboden. Na de koffiepauze vertrekt de groep voor deel twee van de tocht. Op de lunchlocatie staat de lunch gereed (kosten hiervan zijn voor eigen rekening).

Na de lunch volgt het derde deel van de route en na een optionele rook- of tankpauze wordt de dag afgesloten bij het clubhuis van motorclub Freewheeler in Peize alwaar de BBQ voor je klaar staat (kosten hiervan zijn voor eigen rekening). Opgave via toertocht@snijtechniek.nl 


Auteur

Germ Geersing Redacteur