Erik Huele geeft pianoconcert in Oosterduinen Norg

NORG

Erik Huele geeft een pianoconcert op zondag 15 april in de Oosterduinen in Norg.

Erik Huele speelt piano (Bach, Chopin, Satie, Huele & Pärt) om 12.00 uur (klassiek en minimal music) en 16.00 uur (jazz en minimal music). Entree: 15 of 10 plus envelop met wat je verder kunt bijdragen). Reserveren is noodzakelijk: erikhuele@hotmail.com Programma: Bach: Preludes, Chopin: Nocturne, Erik Satie: Gymnopédies, Gnossiènnes, Arvo Pärt: Spiegel im Spiegel, Huele: eigen composities (te beluisteren op: www.erikplayssatie.com). Voor Erik Huele, Conservatorium Amsterdam en Utrecht (afgestudeerd bij Bert van den Brink en Jasper van ’t Hof), is improvisatie essentieel in zijn spel: de vrijheid om zich in het nu te laten inspireren. Eerdere cd’s o.a. Talking Trees – Solo Piano, Friday the Fourteenth – Erik Huele Ensemble en Traces Mundial met de Flamenco Latin groep Tinto Sol.

Auteur

ggeersing