Lenny Kuhr in Veenhuizen: Gekust door de eeuwigheid

VEENHUIZEN

Lenny Kuhr doet Coco Maria in Veenhuizen aan op zondag 22 april met een heel bijzondere voorstelling: Gekust door de Eeuwigheid. Een persoonlijke en meeslepende voorstelling die steunt op twee pilaren.

De ene is het diepe heimwee dat Lenny Kuhr als kind voelde en dat de grondtoon is van ieder mens. De tweede pilaar is: waar trekt dat heimwee ons naar toe? Een spannende, ontroerende en vitale voorstelling die menig hart zal raken, zowel om de inhoud en de zeer persoonlijke verbindende teksten als door de muziek die zich transparant, vurig en verfijnd laat horen. Er wordt met minimale geluidsversterking gewerkt. Aan weerszijden van Lenny staan haar fysieke steunpilaren waarover ze niet hoeft op te scheppen. Dat ze briljant zijn, is namelijk te horen. Rechts van Lenny Kuhr Reinier Voet op gitaar en aan haar linkerzijde Mischa Kool op basgitaar. Zondag 22 april bij Coco Maria, Stoomweg 3 Veenhuizen van 15.00 uur tot 17.00 uur. Entree: 15 euro (geen pin aanwezig). Vanwege de beperkte ruimte is reserveren gewenst (mail naar: heinmoes@cocomaria.nl of bel: 06-53354278).

Auteur

ggeersing