De Andersons met 'Hier dooft niets' naar Norg

NORG

Ensemble De Andersons brengt zaterdag 7 april, 20:30 uur, een programma met de titel 'Hier Dooft Niets' in de Brinkhof.

Speciale gast is de Drentse schrijver en dichter Anne Doornbos uit Een. De Andersons is een kleinkunstgezelschap met Zweedse wortels dat bestaat uit Anna Ǻgren, Roel Dullaart en Mirek Walton. In deze voorstelling trekken ze ten strijde tegen onverschilligheid en doen zij een oproep tot verwonderen. Dit sprankelende kleinkunstgezelschap neemt je mee in een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over opnieuw beginnen en de luiken openen. Met liederen en verhalen vol levenslust, liefde en troost trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid. En dat doen ze niet alleen: elke voorstelling nodigen ze ook een bijzondere gast ui.

Bundel

Deze avond is het de Drentse schrijver en dichter Anne Doornbos. Hij schrijft gedichten, cabaretteksten, korte verhalen en toneelstukken. Daarnaast is hij zeer betrokken op maatschappelijk en cultureel gebied en een groot voorvechter van de Drentse streektaal. Zijn nieuwste bundel werd genomineerd voor de Streektaalprijs 2017. De veelzijdige Eener zal als onderdeel van dit theaterconcert op eigen wijze vertellen en voordragen over wat hem verwondert, inspireert en beweegt. Toegangskaarten zijn in voorverkoop te verkrijgen bij de Wereldwinkels in Leek en Norg (ma-vr 14-17), Boekhandel Daan Nijman te Roden of via tickets.daannijman.nl en vanplan.nl. Meer informatie op www.cultureleraadnorg.nl

Auteur

ggeersing