Muzikale middag met Drents Senioren Orkest in Roden

RODEN

Er is een muzikale middag met het Drents Senioren Orkest in Roden op 17 april.

Het Drents Senioren Orkest houdt in het kader van Gekleurd Grijs op dinsdagmiddag 17 april een gezellige en muzikale middag in ‘Op de Helte’ in Roden. Het concert begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. De toegangsprijs is 6 euro (inclusief een consumptie en de hapjes na afloop van het concert). Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal. In de maand april wordt door Gekleurd Grijs in Actie in samenwerking met welzijn-, ouderen- en zorgorganisaties een gevarieerd senioren-programma gepresenteerd voor ouderen en belangstellenden. Het Drents Senioren Orkest doet ook dit jaar graag weer mee met deze muzikale middag. Publiek kan tijdens het concert van het Drents Senioren Orkest niet alleen luisteren maar ook meezingen of meeneuriën met muziek van o.a. The Beatles in concert, The Sound of Music en She believes in me (bekend van André Hazes ‘zij gelooft in mij’).

Notenkraker

De teksten worden op een groot scherm gepresenteerd. Sommige teksten zijn vertaald in het Nederlands. Verder speelt het Drents Senioren Orkest bekende liedjes van Boudewijn de Groot, stukjes uit de Notenkraker suite van Tsjaikovski , pittige marsen en nostalgische muziek uit de Flower Power tijd. Het orkest staat o.l.v. Henk Veneman. De bijna zestig muzikanten maken al vele jaren muziek die ze zelf leuk vinden om te spelen, maar waarnaar ook de doelgroep ouderen graag luistert. Na afloop van het concert kunnen de bezoekers genieten van een hapje en drankje en proeven van de nieuwe maaltijden van de sponsor van dit evenement: Van Smaak uit Drachten.

Auteur

ggeersing