Expositie 'Glas' van Verkuno vrijdag geopend

RODEN

De expositie 'Glas' van Verkuno - van 31 maart t/m 22 april - wordt vrijdagavond 30 maart om 20.00 uur in K38, geopend bij glasmuziek van Christian Begemann en Klaas Visscher.

Elf Nederlandse kunstenaars tonen hun glaskunstwerken in diverse glastechnieken. Kunstwerken die zijn geblazen, in obervangtechniek, gefused, en met versmolten glaspoeders, kilncasting, slumping, vlakglas, glas gecombineerd met keramiek en brons of gevat in staal en lood, of waarin gebruikt glas is verwerkt. Deelnemende kunstenaars: Edith Benedictus, Frank Biemans, Gert Bullée, Thea Hoek, Arrie Huijgen, Rianne Kooijman, Lia Koster, Lydia Schröder, Annemarie van Uden, Peter de Vis, Ton de Vreede. Kunstencentrum K38 , Kanaalstraat 38 te Roden, woensdag t/m zondag 13-17 uur (www.kunstencentrumk38.nl).

Auteur

ggeersing